dilluns, 19 de desembre del 2011

Duatló de Terrassa, Cursa del Gall St. Fruitós, Cursa Ciclista del Pavo Balsareny, Ambaso...

Bon dia Companys i companyes (Andreu words):

Joan B.-Silvia-Pepillo-Abel-Isaac-Andreu-David.

Esperem que la Silvia tingui una mica de temps i en pugui regalar una de les seves cròniques tant  especials.

Jo nomes un faré un petit resum ràpid. La duatló de Terrassa és molt interessant, es a dir recomanable per l’any vinent. No se com però tots els que varem anar a Terrassa ens varem trobar a l’aparcament del cotxes, sembla que tots tenim ja el xip de l’equip conectat.
El Joan  Ponce crec que t’ha sortit un competidor, el Joan Borrell, que últimament no falla mai, tot el contrari que la seva bici, que és el segon cop que li fa una trastada. Joan ho demanes un bici pel reis o et fas amic del Triskel.
El David Lopez, cada duatló millor, llastima que també fa tenir una petita avaria a la bici i li va espatllar un molt bon resultat.
Mar Cirera, el seu Genoll cada cop millor i això es veu amb els seus resultats i començar a tenir bones sensacions, es preveu un final de temporada espectacular.
Abel Mora, Uff es llenca per les trialeres com un boig i acabar corrent com un campió, en resum ja el tinc a darrera.
Issac Martinez, el nostre top ten, que no ha pogut solucionar la seva lesió, esperem que es recuperi i ens faci somniar amb un posició espectacular.
Pepillo, que tinc de dir del meu mestre de fer trialeras, cada cop  millor, aquesta ja ha puntuat per l’equip. Jo li dic paciència. Crec que serà dels millors de l’equip.
La Silvia, que dir de la Silvia, espectacular  en cinquena posició de la general. I les quatre primeres amb torticolis de mira en darrerà.
I a mi amb van faltar 500 metres per poder atrapar a dos avis. Però en resum sempre alla!!

Salut!
Tots 8 van aconseguir quedar 15èns per equips i sumar nous puntents per seguir en la part ALTA ( ...i quin mèrit que tenim !!! ) de la classificació per Clubs.
Més coses....amb podis...de rellevància...
Cursa del Gall de Sant Fruitós
Un podi 100% Navassenc.

Sergi Cinca (2n. Gral) -- Albert Llorenç (Guanyador) -- Toti Vilà (3r. Gral.)
Ahir diumenge a la cursa del Gall de Sant fruitós podi navassenc:
1. Albert llorens:1:00:32
2. Sergi Cinca: 1:01:45
3. Jordi Vilà: 1:01:57
7. Ramon Vilà: 1:05:01

Lo millor és que et donen un trofeu i una gallina!!! Tan l'Albert, com el Sergi i el Jordi, la van tornar ja que no tenien galliner!!!
És una cursa de muntanya molt bonica que es córrer per l'entorn de Sant Benet i que està ple de corriols però que es fa dura perquè és pujar i baixar!!! Tot i que la distància era de 12,5km al final van sortir 13,3km. Us passo la foto  i és que veure un podi com el d'ahir serà difícil repetir!!!
FELICITATS A TOTS 4. ELNIVELL DE RUN QUE TENIU ÉS D'APLAUDIR MOLT
FORT I MOLTA ESTONA.

Més coses:
També es va disputar la cursa del pavo de Balsareny en un circuit tancat de poc menys d'1km on es tracta de donar voltes i eliminar l'últim a cada pas per meta.

En categoria de Cadets el guanyador va ser en Alex Ròdriguez del Club Triatló l'Eix de Navàs.
En categoria de Veterans el guanyador oficial va ser en Ramón Comellas tot i que l'esprint final va ser guanyat pel Jordi Comas. El Tercer classificat veterà va ser l'ex del club triatló Navàs Josep Santasusana.
En la categoria Sénior amb molta autoritat en Raül Abardia va guanyar per corredors de nivell com l'Àngel Nevado, Garzan, Marc Castells...etc.
 PODI Vet. Masc: Jordi Comas -Ramon Comellas-Josep Santasusana.

També Triatletes i Duatletes del nostre club : Josep Catalan, Gerand Pons, David Boix, Suri, van ser presents al circuit Ambaso de curses de Muntanya:
La segona prova de l'Arcs a Aguilar de Segarra vam obtenir els resultats següents:

DAVID - SURI - GERARD - CATA.
                              28è:  Cata =          1h 08' 21"
                              32è:  Gerard =       1h 09' 22"
                              46è:  David Boix = 1h 11' 24" (que s'han equivocat d'equip!!)
                            124è: Suri =          1h 29' 25"
...i segur que algú més va fer més coses...ja ho sabeu..si m'informeu i teniu fotos us ho penjo tot al blog.
-Gas equip...

PD: Som un equip de suport i seguidors del Jaume Leiva #Irunwithleiva i volem felicitar-lo per guanyar la Mitja Marató de Salou amb 1:04'58" i récord de la prova, camí de la seva cursa particular cap a fer la mínima en Marató per London2012.