diumenge, 19 de gener del 2014

II DUATLÓ5 DELS PÈLAGS



Avui ens ha tocat disfrutar del duatló dels Pèlags a VillovÍ del Penedès, una cursa molt ràpida, en principi però que la climatologia ens ha fet que no fos tan ràpida.

Tot i això l'organització s'ha esforçat de valent i han fet bona feina.

El primer tram tenia només una part complicada donat el seu estat per la pluja, però on realment hem patit el fang ha estat a la part de la btt on s'ha patit de valent per intentar controlar la bici.

A nivell individual teníem dos debutants el senyor Xavi Penya i en Rubén Grané. Donar la benvinguda al món de les duatlons i felicitar la vostra gran cursa.

A nivell individual els resultats han estat el David a la 47 posició amb un temps de 1h38'05", seguit del toro del Berguedà el Martí Seuba amb un temps de 1h39'14", a la tercera posició del nostre gran club trobem al senyor debutant el Xavi Penya, que amb un temps de 1h49'49" a fet la 109 posició de la general tot i patir una avaria mecànica que no li ha permès arribar a la posició com un super classe com ell és mereix. 
Un altre debutant el Rubén un temps fantàstic, esperem que vinguis més sovint la 158 posició per tu i un temps de 2h03'00" genial. 

Aquestes feres, han aconseguit la 13 ena. posició per equips. Molts bons punts ¡¡¡¡

La penúltima duatló de la temporada i com sempre un plaer disfrutar de un matí passat per aigua amb gent genial, gràcies. 

Gasss, només queda Igualada (noies que vindreu?)