dilluns, 16 de gener del 2012

DUATLÓ DE MATARÓ ...I MITJA DE SITGES I 10KMCALAFELL I LA HIVERNAL...I ES QUE NO PAREM !!!

( Paraules del Capità: )

Mataró, ja la tenim a la butxaca!!!

El tram de bici de la duatló de Mataró, és el millor de tot el circuit de duatlons de muntanya, almenys pels que ens agraden els corriols!! Una autèntica passada…

Com sempre l’amistat, el companyarisme, el bon fer, han estat la nota més important dels amics del club que  estàvem  a Mataró.

A Mataró han debutat dos nous companys l’Andreu Canovas i el Carles Garcia. Quins fitxatges....

El Ramon Vilà, ens ha demostrat que és un dels TOP TEN de Catalunya en la categoria de Veterans, impresionant. Esta buscant el seu primer podi, difícil però no imossible!!

L’Andreu Canovas, collons quin fitxatge!!!, s’ha atrevit a donar una empenteta amb el Ramon durant el tram amb Bici. Amb això ja ho he dit tot. Tots sabíem que resideix a Navarcles i per tant que dorm amb la bici de Btt a sota el coixí, però el que no sabíem és que era un gran running, impressionant... ole!ole!

Ara em toca a mi, arrenques a córrer, rodant per un circuit de Cross, on pots llençar cames, no saps el ritme, però per la velocitat de les cames, jo diria que anem a un promig 3,45 m/k, aixeques la vista i tens 70 CABRONS davant teu, tornes a baixar la vista i penses impossible!!!!. Tot i així les sensacions son bones.

Agafo la Bici i llavors veig que el meu calvari comença, les cames em cremen, no vaig ni amb rodes, necessito el tercer plat molts cops, masses cops, intento disfrutar dels corriols, però vaig molt tocat. Arribo a la segona transició, torno a disfrutar. La meva conclusió és que soc mes runnig que betetero. Al final cinc minuts mes que l’any passat, no sé si son les sis duatlons seguides que porto o els 365 dies que tinc de mes a les espatlles. Què hi farem! m’ho tinc d’agafar amb resignació.

El Marti Just, avui estrenava les seves noves llantes, i això s’ha notat, en l’últim tram a peu ja el tenia allà intentant bufar-me el clatell. Ha arribat a meta dient collons que dura! però la seva cara demostrava que esta fortíssim, perquè no donava la sensació que hagués patit molt. De fet, quan veus a passar els PRO’S, sempre sembla que vagin sobrats, doncs el Martí, igual...

Pepillo, avui era el seu dia, corriols amunt i avall, amunt i avall, i la mala fortuna en forma de punxada s’ha presentat i l’ha fet abandonar. Quina mala sort!!!.

Marc Cirera, ha tingut gelos del Pepillo i també s’ha menjat un roc, i apa el neumàtic fora de la llanta i ha tingut d’abandonar.

El Carles Garcia, estava eufòric amb els corriols, ostres, ostres! aixó es una passada!, aquestes han estat les seves paraules. Espero que ara ja no pari de fer duatlons.

El Joan Ponce, avui hem tingut la sort de gaudir de la seva companyia. Abans de començar m’ha dit, no tinc d’entrenar mes sinó tants sols tinc de perdre els quilos de les vacances, ja!ja!. Joan, no serà tant, té vist molt bé.



I per últim la nostra única fèmina d’avui, la Cristina, com sempre  pujant al podi, ja esta acostumada, quina enveja!... jo mai hi pujaré i ella no en baixa!.... Felicitats Cristina ets una de les millors Veteranes de Catalunya.

RESULTATS!!!!

Ramon Vila:             50è; 8è V1M amb    1:56:35h

Andreu Canovas     60è; amb                   1:58:05h

Andreu Catllà          71è; 14è V1M amb  2:01:0h

Marti Just                  90è; amb                   2:05:41h

Carles Garcia           158è; 37V1M amb   2:17:52h

Joan Ponce              219è; 57 V1M amb  2:36:41h

Pepillo                       Avaria

Marc Cirera               Avaria           

Cristina Rotxes        7è; 3è V1F amb       2:21:49h

Salut i quilometres!!!!

Ramon...100% in the crest of wave...
 Cris...on the way of "podi" again.

 Joan Ponce...els de Barna no els ha arribat la nova equipació ha ha ha !!!

 Andreu Cànovas..brutal inici amb el club...mànigues a conjunt...10.

 Capi-Andreu...diu que no va ser el seu dia.....però atrapeu-lo si podeu.

 Pepillo i Martí al fons...guerrerus, guerrerus...

 Martí i Mark al fons...

 Cristina...llançada.

 Joan Ponce...sumant carreres de tota mena.
Li va posar polvora al dorsal 4.261.

 Pepillo

 Mark Cirera.

 Cristina.

 Joan.











10 km de CALAFELL.

 Sergi Cinca segon classificat absolut als 10 kms Ciutat de Calafell
Sergi Cinca aconsegueix una espectacular i meritòria segona plaça al podi de la cursa de 10 kms Ciutat de Calafell. Amb un marca estratosfèrica de 34'22" només s'ha vist superat per l'atleta Otmane Btaimi (campió de l'última edició de la marató de Sant Sebastià). El seu company Jordi Vilà ha entrat en la novena posició amb un temps de 35'49".


Un circuit molt semblant al tram a peu de la duatló de Calafell. Dues voltes de cinc kms marcades per llargues rectes molt planeres, condicionades però per la presència de força vent.

 Podi d'en SERGI CINCA 2n, de la general.

Toti i Sergi.....IMPARABLES....EL MILLOR MOMENT DE FORMA EN CARRERA NEVER SEE !!!