dilluns, 23 d’abril del 2012

II TRIATLÓ SPRINT DE BLANES 22-4-2012

Aquest passat diumenge vam estrenar la temporada de Triatló a Terres de l'Ebre amb un "B" en el que hi van participar el Cata, el Junca i el Damià i el II Triatló Sprint de Blanes en el que hi vam ser presents fins a 11 membres del club:
La Crònica:


Sortida 1: Homes del club:

Matinada fresqueta i aigua a 13º que no convidaven massa a escalfar però les ganes d'estrenar-se hi eren. Sortida sense masses estomacades, només les normals per obrir-se una mica de forat i avançar al ritme que toca. El Gerard 42è és el primer, seguit d'aprop pel Jordi que desseguida avancen junts amb bicicleta. El Joanet, que no ha nedat gens malament a cada una de les tres voltes s'acosta més i més als 2 primers fins que just arribant a la T2 els passa i comença a córrer primer. Encara no coneixem la cara de l'últim fitxatge del club, en Sergi Grané i ja el veiem esbarallant-se en posicions força privilegiades. Més enrera el David també fa una bona cursa en bicicleta i atrapa al Sebas. l'Omar lluitant al seu nivell i en J.Borrell descubrint el món del triatló i corrent no pas per patir sinó per acabar.

El Running final posa les coses definitivament al seu lloc. En Joanet comença a córrer el primer després de fer una transició rapidíssima, el segueix d'aprop el Jordi i el Gerard que havia entrat a uns 20" d'aquests atrapa desseguida al Jordi i li demana si se sent els peus...el fredot ens fa tenir adormida aquesta zona però s'ha de córrer i el Gerard s'escapa per atrapar al Joanet i entrar junts a meta amb 1:05'34" Gerard 63è. i 1:05'39" Joanet 64è. que el genoll no l'ha deixat córrer com podria. El Jordi arriba el 79è amb 1:07'10". En Sergi Grané fent un triatló molt regular i molt ferm arriba el 4rt del club amb 1'10'04" acabant en la posició 133á. A 2 minuts d'aquest, dos companys més corrien junts els 5km finals, eren el David i el Sebas que s'ajudaven l'un a l'altre per fer un tram de carrera molt bò i un minut més ràpids que el Jordi i entraven a meta amb 1:12'02" fent 161è el David i 1:12'03" fent 162è el Sebas. l'Omar entra a meta el 314è amb 1:20'36" i tanca el homes el J.Borrell amb 1:34'10".

Tots plegats fem el 16èns de 44 equips masculins i sumem uns primers punts pel club.

 Jordi - Gerard - David - Sebas - Joanet i Sergi G.
Faltaven aquí en Omar i en J.Borrell.

Sortida 2: Dones del club:
  
En la sortida 2 formada fer veterans2, dones i no federats tenim un equip femení que acabaria puntuant en una Triatló de la LLiga. Els homes ja hem fet la feina i esperem amb ganes veure sortir les nostres triatletes. No patim gaire estona ja que veiem sortir la Su molt ben col·locada i tranquil·la...vas bé, vas molt bé, li diem...i era ben cert, i agafa la bici i a rodar. Mes tard i força aprop l'una de l'altre surten la Eva, que es troba un embús a boxes i la frenen una mica i la Marta amb el box una mica més alliberat ja està fent la T1. La Su, sense esperar-s'ho massa es troba amb un dia d'aquells que tot surt fàcil i disfruta amb bici alhora que reforça la seva posició recuperant algun lloc. Per darrera la Eva lluita per aprendre de fer anar la bici en un recorregut que ho té tot, és molt tècnic, amb 6 girs de 180º, amb 6 pujades d'aquelles que fan trencar el ritme i amb plaques de ferro i sutracs que feien haver d'estar al 100%. La Marta, concentrada, (vaig tenir l'oportunitat de seguir-la en una de les pujades, quan jo marxava cap a casa i anava concentradissima...un plaer veure com la Marta posava l'esforç del cos i la ment al màxim per superar aquella rampota...em va quedar i per això ho escric amb gust).


Su - Marta - Eva.

Les tres van acabar bé. La Su amb un temps final de 1:18'15" fa la 10ª noia i més bé del què s'esperava. La Eva acaba amb un bon córrer i fa la 34ª amb 1:27'05" i seguida d'aprop per la Marta que va acabar la 38ª amb 1:29:59" i va aconseguir així, ser la 3ª V1FEM...per tant el primer podi en Triatló de la Temporada. 

 Marta Sanchez ( 3ª V1FEM )

Finalment el Club Triatló l'Eix de Navàs inaugura l'apartat de punts en Lliga de Triatló doncs ja tenim, si JA TENIM EQUIP FEMENÍ i van fer SISÈNES....I JA TENIM PUNTS !!! HISTÒRIC. 

GRÀCIES AL RECOLZAMENT I FOTOS DE LA MÒNICA, SANDRA, MAR, ESTELA I DONA DEL SERGI GRANÉ....

Ens va quedar una cosa.....ens van quedar GANES ENORMES PER SITGES !!!!!!!!!! ...però moltes, moltes !!!!