dimecres, 6 de febrer del 2013

DUATLÓ PER EQUIPS DEL PRAT (02/02/13)

By ABEL MORA (Alias "Pacheju")

Primera  du per equips i amb ganes de repetir de nou.

Em llevo a les sis del mati per anar a buscar les nenes de la yoli i jugar a les 9.30 a sant feliu de ll, un cop akavat el partit corre corre cap el prat, arribo alla i no hi havia ni kiski...
Men vaig a smorzar dinar al baretu i alla la gent comença a donar senyals de vida.... Ei on sou, com kedem nem a fer  etc....

Moments de explikar batallitas i en breu a fer cua a recollir dorsals del equip A i B alla primer lio pk no troben res del equip A.... Un cop sulucionat nem a tunnejar les bicis i pitralls

Ara toka entrar a box... Segona liada...cuan entrem i ja justets de temps el jutge ens demana que mostrem la equipacio del club i llavors em cau la goteta de suor... Jo ls tink al cotxe, moment de nervis i aconseguim que ens deixi un moment per possarme el mono!!! Striptis integral al carrer i perfi entrem a box i penjem les bicis totes juntes.

Moment de na al cotxe i començar a canviarse i ferla petar, despres nem a veure els primers equips de femines i algun mes de masculi i tot seguit escalfament i planejar estrategies del corre dels relleus etc... Alla penso jo... On collons t as fikat si ja escalfant vas amb el ganxo!!!

Moment de la sortida.... Criit de guerra tots agafats en plan gladiadores i alguna conya amb la jutgessa jajaja.

Sortim i començem a corre en teoria a 4 o menys ( segons el pepillo ) primera volta comode i nem a per les seguents, la segona nem aguantant pro cualsevol canvi de ritme o noto molt, passem per la tercera i cap a la cuarta i ultima justet justet a 4 i algo...tothom miram per mi, frdnan cuan veien k no podia, animant moltissim.. Vaya un gran equip!!

Ara toka arribar a box i fer canvi rapit i noto els gemels que estan com pedres.... Sortim cagan llets i ens organitzem per arguparnos tots i comença el festival de relleus vent crits etc... Primera volta molt be de adaptacio a tot al aire als equips als adelantaments als arbits, començem la segona i ens nem miran i pensem per dins que estem rodan molt i molt be com un professionals tot molt be, nem a per la terecera i semblem el ave kin ritme.... Algun sustillo que altre algun crit i ja nem per la ultima donan ho tot!

Entrem per fer canvi i el pepillo entra esprintan jajajaj, fem canvi al box, ens possem bambes i va que nomes falten dues voltes....
Començem a trotar pk corre com k no podia i alla tots fent pinya miran de na junts i que ningu es kedes enrrera, kins grans companys!!
La primera volta be pro la segona ufff justet es poc la gent animantme enpentan el pepillo i el gerard i dient ke em de entrar tots junts que som un equip... Arribo a la recta i escolto la yoli i l auba cridant veig l arc de meta i entrem tots junts agafats de les mans... Kin moment meS wapo i inolvidable,!!!!

Nomes dir que sense vosaltres cuatre no hauria acabat pas i que gracies als anims i marcatges de ritme de alguns algo dubtossos... Dons vaig poder entrar per sota l arc!!

Gracies a la fotografa i assistens com la nostre fisio per animar i cridar

Sou molt grans
Som un club

Mil gracies
Team A: Isaac, Aitor, Guillem i Victor (100% ferro!)


Team A BIKE


Team B: Andreu, Abel, David, Pep i Gerard

Team B RUN 

Team B BIKE

 Team B Start T2