dimarts, 15 de juny del 2010

TRIATLO SPRINT DE MANRESA (12-JUNY-2010)

En l'edició més nombrosa (500) i de més nivell de la història del Triatló de Manresa, els Triatletes del Club Triatló Eix de Navàs van situar-se en 9ª posiciò per equips. (34 equips participants) i 3rs. de 2ª Divisió aconseguint uns preuats 42 punts. darrera el C.N.Sitges i el C.N.Manresa.
 
Su, Gerard, Cata, Sebas, X.Vallribera, Jordi i X.Riera. (falta l'Àngel).

Analisi Triatleta a Triatleta:

SUSAGNA: PODI. 3ª SUB 23 I 3ª DEL CAMPIONAT UNIVERSITARI FEMENÍ.123è. millor parcial a l'aigua dels 500 participants de totes les categories.
( A veure quin dia es queda l'equip a aplaudir-te els podis. M'incloc en els que desapareixem!!! )


ÀNGEL: Excel·lent. 11è. a la general barallant-se i fotent pals i deixant enrera en el parcial ciclista amb els més PRO del campionat. 7è millor parcial de bici.
GERARD: Regularitat guanyada a pols. Bona natació, cada any aprèn a defensar millor la seva millor disciplina, collonut en bici i no deixant escapar cap posició en el tram de carrera a peu.  54è. a la General. 50è. millor parcial de bici.
JORDI: 7è Veterà1. Natació combativa, rebent força cops i intentant esquivar els que tenen una tendència natural a desviar-se de les boies. En bici disfrutant de les primeres posicions del grupet i sovint marcant el ritme i enfilant a 25 tius que sé que corrent més que jo, i corrent, com sempre, perdent posicions però menys a Manresa que en la resta de curses .43è. millor parcial de bici.
CATA: Ens vam trobar amb el Jordi en el gir de la 1ª boia i sortida de l'aigua amb temps molt similars. En bici aprenent a competir dins els grupets "nerviosos" que formen els triatletes i una bona cursa a peu amb un parcial fantàstic. 129è. de la general. 129è. millor parcial a l'aigua.
VALLRI: Bonissim parcial en natació, sortint amb el grans nedadors Llàstima que una avaria de la bici fes que hagués de parar en 3 ocasions perdent grans opcions de fer una bona carrera. Bona cursa a peu.52è. millor parcial a l'aigua.
SEBAS: Natació bona, nedar amb 400 persones o nedar en un carril d'una piscina són coses ben diferents i que cal viure en pròpia pell per aprendre a competir. Bon parcial en bici i millor carrera a peu.166è. millor parcial a l'aigua.
X.RIERA: Regularitat en les 3 disciplines, millorant en totes elles Triatló a Triatló. Consolidant fer els triatlons sprints al voltant de 1h.10' i no 1h.15' com es pensava fa u més.200è. millor parcial en bici.


LA PROPERA CITA: X TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ EL 27 DE JUNY.