dijous, 11 de novembre del 2010

PODI FEMENÍ A VILADECAVALLS

Bones Companys
INCREIBLE és la paraula que avui s’ha repetit més dins el nostre equip de duatlons de muntanya que hem anat a Viladecavalls.
Ha sigut una duatló molt dura, mes dura del que ens pensàvem tots , però millor no podia anar.
 La Rosa, segona fèmina absoluta, la susagna vuitena absoluta i la Montse juncarol  a 3 segons de fer tercera veterana, i totes elles han quedat en  segona posició per equips, INCREIBLE.
De la resta de nosaltres,  crec que tots ho hem donat tot: Issac, Andreu, Abel, Damià, Fran, Tosca, Joan.  Ah! i en Pepillo, que ha fet de llebre de la Montse.
Nomes dir que avui hem sigut un gran equip i ho hem demostrat abans, durant i després de la duatló!
FELICITAT A TOTS!

(by Andreu Catllà, the Du-BTT coordinator) 


FOTOS DE L'ANDREU + FOTOS DANI = 256 FOTOS.(CLIC HERE)

Joan Ponce, Pepillo ( sparring ), Toscas, Cris (campió Sub23 i 8è a la General), Frank, Su, Abel, Montse, Rosa, Andreu i Damià.

 CANTERA : L'Oriol Catllà en plena transició T1. Ets un fenomenu !!!

MONTSE, SU I ROSA moments abans de l'inici de la prova.


ISAAC, sortint sempre perfectament col·locat, amb els primers, davant del Manresà que va fer 2n. Sebastià Catllà. Com sempre, a més, l'Isaac va fer una segon tram de carrera espectacular.

 ROSA i ANDREU. Excel·lents tots dos. La Rosa no es va arronsar i va sortir a córrer demostrant que podia arribar davant de totes les dones. L'Andreu certificant que és complet amb un bon córrer i defensant-se fantàsticament amb BTT.

DAMIÀ. Mica en mica, tornant a treure el cap i com sempre, entre els millors en Du, Tri i ara també en DuBTT. Sempre furtissim. Darrera, en Pep Gras, Manresà.

ABEL. Gran debut en DuBTT, especialista en Bike i que ara s'està posant les piles en la carrera a peu. Ja està tramitant la seva llicència i serà una peça de fortalesa per guanyar punts com equip i apuntar més alt.

SU. La nostra especialista en Triatlons enllaçant temporada, no toca encara apretar al 100%, però li deu ser impossible frenar-se gaire ara que finalment pot compartir equip femení amb 5 corredores més. Saben que els podis estan al seu abast i ssaben que poden lluitar per trobar-se a l'esglaó més alt.

TOSACAS. Se m'ha escrit malament però queda simpàtic. Aquest tot terreny no se'n perd ni una i és un dels més camaleònics del club ja que passa per tot tipus de proves sense pensar-s'ho massa mentre els altres perden oportunitats de disfrutar i participar dels èxits in situ.

MONTSE. Un dels reforços femení que omple el club. Estem segurs que amb les seves actuacions individuals com a Veterana i els bons resultats d'equip que poden obtenir amb les demès dones, veurà compensada i satisfeta la seva gran feina feta entrenant aquests darrers anys.

JOAN PONCE. El diesel de la city torna a estar amb nosaltres després d'una temporada que no se l'ha vist massa. Tot i que no és de Navàs, el tenim molt present i sempre esperem poder-lo trobar i veure en les carreres. Això passa també amb el FRANK (d'Altafulla) (encara no tinc cap foto teva de Viladecaballs) i la resta de membres que sumen desde altres indrets...Ens feu grans !!! Gràcies.

( Si us porteu bé amb els comentaris us penjo més fotos, els timits i els muts sense opinió que visitin un altre blog, aquest és per encendre el foc i mantenir la flama calenta, la flama i la ..... calenta també )

PROPERES PARADES: DUATLÓ DE BALAGUER I DUATLÓ DE VILADRAU...ENGRESQUEU-VOS.


MERITXELL, MÒNICA, ROSA I SÍLVIA. ( DUATLÓ DE PUIG-REIG 2010)