dilluns, 29 de novembre del 2010

DUATLÓ DE MUNTANYA DE VILADRAU 28-11-2010

Be companys ja tenim Viladrau al sac, anem sumant mica en mica.

 SILVIA PINEDA SEGONA (Club Triatló l'Eix de Navàs), només superada per Montse Martínez (Reus ploms) i en 3r. lloc Laia Gali (St. Joan de les Abadeses). 

Aquest mati la veritat és que ens feia un mica de mandre desplaçar-nos  a Viladrau, ja sigui pel fred que tenia de fer o la por de la duressa de la prova.

Pero em superat la mandrà i a les 8 hores, ja estavem davant del Gimnàs per dirigir-nos cap a Viladrau.

Un cop sol·lucionats els problemas que ha tingut la Silvia amb  el Dorsal, ja estavem  tots  apunt per arrencar. 

A sota la sortida ens hem plentat l’Issac, Andreu, Marti, Joan P., Silvia i la Montse, i un parell d’amics de Navàs  (Cristina Rotxes i Benjami Sunyer).
La veritat que tots hem quedat surpressos del magnific duatlò que ens han muntat,  hem travessat paissatges fantàstic i sempre sota el Montseny enblaquinat. Crec que és un duatló per apuntar-lo al calendari del any 2011.

 El Final la Silvia ha fet podi, en segona possició de la General, increíble, crec que ja començar agafar-li el gustet de pujar al podi i la nostre veterana, a tornat  a quedar fora del podi per molt poc, en quarta possició; Montse tens de seguir els consells de la Rosa, “ A PER TOTES”.
L’Issac està fortissim, s’ha esberrellat amb els millors; grans parcials de runing, és la nostra millor carta amb el duatlons de Muntanya, la resta crec que com sempre hem fet tot el que hem pogut.

Com sempre hem sigut un gran equip, abans, Durant I despres de la duatló.

Felicitats a Tots;  JOAN PONCE, MARTI JUST, ISSAC MARTINEZ, MONTSE JUNCAROL I SILVIA PINEDA.

(By Andreu)

Felicitats també ANDREU !!

(By tot el teu equip)