diumenge, 31 d’agost del 2008

MARXA DELS 3 PICS : 21.3 KM. (30-AGO-08)

El CEN va trionfar. Més de 200 corredors ens vam situar a la línia de sortida per fer la Marxa dels tres Pics. D'entrada el dia va ser molt més calurós del què les prediccions metereològiques havien anunciat i aquest va ser un factor que va condicionar l'esforç i va incrementar la duresa d'aquesta gran cursa.
Els corredors de Navàs i rodalies, com ja va succeir amb el Cros de Sant Jordi d'enguany, vam respondre a la cita i vam ser molts, moltíssims i moltíssimes que vam demostrar que els navasencs/ques i gent del voltant estem "furtissims".
Aquest any el CEN ha consolidad aquesta cursa, ja que en una data com el 30 d'agost ha aconseguit doblar els corredors de l'any passat i el més destacat ha estat que el nivell d'enguany ha estat excel·lent, doncs si l'any passat només van ser 20 participants els que van baixar de les 2 hores, aquest any, segurament, han estat més de 50 (tot i la terrible calor d'enguany), i això és un salt qualitatiu de matricula d'honor, tant pels organitzadors com pels corredors.
Juntament amb la Marxa, també s'ha organitzat una caminada amb més de 200 participants més que confirmen aquesta diada com una cita de masses. ENHORABONA !!!
Els que ens movem pel triatló i per l'eix no vam passar per alt aquesta Marxa i vam formar part de la festa amb les següents imatges de record:
.
Gran part dels participants triatletes i més amics: Montse, Salvador, Mariona (rera l'entrepà), Cristina, Toti, Xavi, Jordi i Sergi.

En Gerard, no té perdó, el dia abans per descansar va fer 3 horetes de bici amb les motos Benji i Damià, així que ho va pagar una miqueta i va perdre uns 10 minuts respecte al que és capaç de fer, així que enhorabona per acabar, que pocs ho haguessin resistit amb aquestes condicions.

La INCOMBUSTIBLE Manuela Martinez...tot un exemple.

La Cristina i la Mariona. Ja no es pot quedar amb les noies, com la Montse Juncarol o la Cristina per anar a rodar, avui en dia surts a córrer amb elles i et quedes mort...quin nivell !!!

Dos cracks: l'Andreu, furtissim, la seva progressió sembla que no tingui límits, "se sale". I en Pep "pepillo" que sort que no corre sovint, sinó ja podem plegar. Van baixar sobradament de les 2h.

En Toti Vilà, l'únic que va complir amb la camiseta de l'Eix, va fer una cursa boníssima, és un dels millors corredors d'enguany de Navàs i amb l'abandó de Xavi Marquez va ser, crec, (cal esperar resultats oficials) el millor atleta local.

En Jordi, l'objectiu era baixar les 2h. i ho va aconseguir i en Sergi que va aturar el crono en 1h:41' demostrant que correr per ell és una disciplina que la porta entrenada d'una forma envejable i es va situar entre els primers classificats dels 200 corredors. És èlit.

En Xavi García Toscas va patir els efectes d'una torçada de turmell i no va poder donar tot el què és capaç de fer, però com un valent, va acabar i amb 2h. justes, així que va demostrar que al 100%, hagués pogut rebaixar uns quants minutets més.

En Ricard, que porta fetes varies vegades aquesta cursa i que aquest any va rebaixar notablement la seva marca, l'any vinent baixes les 2h. però segur, segur.


En Salvador Busquets, recent nou Triatleta navasenc i en Toni Planagumà, dos navasencs en pleníssima forma, atrapeu-los si teniu pebrots !!!

L'Enriqueta Codina, de la saga dels Codina-Deig que són més de mig poble i que sempre respòn a les cites esportives. A la foto fent el gest que tots vam fer en arribar: BEURE i després SOMRIURE.
(Si ens arriben més imatges les anirem afegin...) Les classificacions a :

5 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE PASSA, AQUI TOTHOM PLORA, PERÒ EM SEMBLA QUE TOTHOM S'ENTRENA D'AMAGAT...., ESTEU FETS UNS ANIMALS!!!!!

Jordi Comas ha dit...

ANÒNIM: PER L'ADJECTIU EMPRAT "ANIMAL" SEGUR QUE ETS EL SURI OI???

ELS DEMÈS SOU UNS RANCIS...AQUÍ NINGÚ FOT UN PUTO COMENTARI...AGAFARÉ EL BLOG I EL DESTRUIRÉ I EL CONVERTIRÉ EN CENDRETES...QUE NINGÚ ES DIGNA A FER COMENTARIS NI DIR NI DONAR SENYALS DE VIDA...

ANIMALS !!!!!!

Damià Santiveri ha dit...

SIsi, quina pudor!!!! on es la penya????

Sort del TIDOS i del X MAN que de tant en tant diuen tonteries,
:)

Fins demà a la piscina que la cosa promet!!

Anònim ha dit...

TRANQUILS! QUI NO DEIXA COMENTARIS
PERD L'OPORTUNITAT DE PARTICIPAR, DE FER CREIXER EL BLOG, DE COMPARTIR LA SEVA OPINIÓ...

LA 3 PICS, US LA RECOMANO, MOLT DURA... COMPROVAT!!

DEMÀ TOTHOM A LA PISCINA QUE SERÀ DIVERTIT. JA PODEM APRETAR ELS OUS QUE VE EL C.N.CASTELLET!!

XMEN.

Anònim ha dit...

fred fred.... no soc el suri, però suposo que el fet de tenir-lo tan a prop suposo que ja m'està enganxant aquestes coses.... Sóc el marc. Voleu fer el favor de parar d'entrenar!!!!!!