diumenge, 29 de desembre del 2013

IX DUATLÓ DE CABRILS



La foto resum de la IX Duatló de Cabrils



La foto oficial


Els nostres cracks competien avui a Cabrils una duatló on quasi toques el cel, perquè només puja. Tot i això l'organització ha fer alguna modificació divertida, sobretot pel Junca, jeje.

En l'apartat individual el súperCirera ha fet la 29 posició de la general amb un temps de 1h35'24", la seva classe sobre la btt és bestial. 

En 37 posició el David amb un temps de 1h38'37", seguit de la fera de Navàs l'Aitor a la 38 posició amb un temps de 1h38'42", que no se si tenia pressa per anar al vermout o perquè tenia una cita amb els pastorets de l'ametlla, com sempre una màquina. 

En la 63 posició el Marti un gran competidor i millor persona amb un temps de 1h42'46", molt bé Marti aquesta duatlo és per tu.

Seguidament el sherpa il.lustre del equip el Pepillo, que després de una gran marató ens ha demostrat que és una màquina, la 93 posició i un temps de 1h48'19". 

El meu mestre, Carles no podia agafar un altre posició, clar com no el 112, amb un temps de 1h53'51", segurament ha deixat la seva maestria a les trialeres. 

El monstre d'Avia avui la 119 posició mooolt bé Cesc ho has fet fantàstic amb un temps de 1h58'17", llàstima que t'has perdut la t3 jajaja, ha estat molt feixuga. 

El nostre futur re papi, com sempre amb el bon humor que el caracteritza i el bon rotllo que ens aporta, Suuuri a la 146 posició i un temps de 2h06'09", bé bé....papiii. 

Per últim falta el nostre veteranu per excel·lència el nostre Junca que m'he enrecordat una mica d'ell fent les trialeres, que pels de Navàs són senders, però ens ha descobert un racó genial, amb un temps de 2h11'43", molt bé Junca i merci per la t4.

Un altre matí genial assolint la 7 posició per equips i lluitant per mantenir el gran nom del nostre equip. 

Gràcies sou genials.