dissabte, 23 d’octubre del 2010

OBERTA LA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA

De la mà de l'Andreu, (el responsable principal de Duatlons de Muntanya) s'ha obert oficialment la temporada de Du-BTT. Ja tenim 3 inscrits a Vallfogona i en espera la possibilitat de ser 10 a Viladecaballs. I si a Viladecaballs no podem ser 10, busquem un altre Du-BTT per ser-hi la inmensa majoria, doncs, crec que hauriem de decidir una cursa de cada especialitat on tots, absolutament tots, sense cap mena d'excusa, ens hi hauriem d'inscriure massivament com a equip i fer veure l'Equip que som. 

En Du-Carretera la cursa de tots hauria de ser el Duatló de Manresa.

En TRI la cursa hauria de ser Manresa Sprint ( però coincideix amb Zaraut i tots serem a Zaraut ) per tant el Banyoles Olímpic de principis de Setembre.

En aquestes 3 carreres mai hauria de fallar ningú. Només són 3 a l'any. RESERVEU-VOS-LES ARA.

Tornant a l'entrenament d'ahir divendres un "exito rotundo".
A mitja tarda el DANI, la ROSA, l'ANDREU, el MARTÍ i el NONI van sortir amb BTT i segons comenta l'Andreu:

"Bones Companys, Avui hem fet el primer entrenament de l'equip de duatló de muntanya. Per ser el primer entrenament hem sigut cinc corredors, no està malament oi? Hem sortit del gimnàs, em desenfundat el ganivet, ens l'hem posat entre les dents i així durant una hora i mitja, tot culpa del Dani, que segons ell no l'hi agrada competir, je,je quin cabron!
 Ja tenim confirmat l'equip de la duatló de Vallfogona; (Joan Juncarol, Ramon Vilà i Marc Costa). Per la duatló de Viladecavalls ja tenim per primer cop un equip femení (Sussagna Rodriguez, Rosa Navarro i Montse Juncarol), però ens falta un corredor masculí, de moment som: (Damià Santiveri, Andreu Catllà i ???????). 
  ANIMEU-VOS, VA VINGA...."
Més tard, a les 20:15 tocava fer el GUSILUZ i anar a veure els guapissims corriols que hi ha sobre la masia de Cal Grapal amb el petit Gran Pepillo com a Capità de la ruta i les seves atrevides fletxes que marcaven la ruta correcte...censura, censura. I la pila de rovellons que se li apareixen per tot arreu al cabrón.
Vam ser 16. 3 dels cuals ( Suri, Alfredo i Abel d'assistència etilo-fruitsekica ).

Els Gusiluz vam ser: PEPILLO, ROSA, MONTSE, ISMA, DANI, ANDRES, NONI, GERARD, SERGI, ANDREU, MARTÍ, TINTÍN (Avui a la Rasos-Manresa) i JORDI.

Hi ha una foto de la sortida, no sé de qui era la càmera o el mòbil però espero que m'arribi per penjar-la aquí...l'entrenu, com ja ha comentat la Rosa va ser BOOOOONISSIM....DE POTA NEGRE MMMM !!!!!
(Vinga feu comentaris al respecte  i porteu fotos...que no s'arrefedi res...que s'acosta l'hivern i volem estar calentons i calentones...)

PD: DIVENDRES 29 OCT. SOPAR DE LA GENT D'EN FORMA DEL GIMNÀS.(obert a tothom i sobretot a totdona).
PD2: DIVENDRES 5 NOV. SOPAR DEL CLUB TRIATLÓ. ( JUNCA RESERVA-T'HO )

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Això és un gran club!!! Mare meva quin ambient!!! Aquest divendres no vaig venir pq preferia nedar una mica i uns quants estirements per no anar molt carregada diumenge però ara llegint la crònica m'arrepenteixo de no haver vingut pq igualment a Manresa faré riure!!!

Crec que el que diu el Jordi s'hauria de fer aquestes tres hi hauríem de ser tots així es veuria que som una gran club.

Anònim ha dit...

L'entrenu de Divendres, un èxit TOTAL. El recorregut, el marcatge, els rovellons, l'avituallament i sobretot el grup! Ens veiem el Divendres que ve!!

1081.