dimarts, 15 de març del 2011

DUATLÓ DE REUS. 4RTS PER EQUIPS I 4RTS A LA LLIGA DE CLUBS DE 1ª DIVISIÓ.

Bé, després del què es pot llegir arreu en quan als cometaris de la desafortunada organització del duatló de Reus, no hi posarem aquí massa cullerada, tot i que, després de tants anys d'experiencia fent-se aquesta bonica prova, no s'enten massa com es poden posar en perill als duatletes que paguen una cursa i acaten un reglament.

Els nostre club, després del Duatló de Calafell i del Duatló de la Garrotxa van arribar a Reus de la mà de la Su, Sergi C.,  Lulu, Sergi A., Toti, Isma I Damià.

A manca de fotos de la carrera ( espero que n'arribi alguna ) us poso una foto de la celebració  del divendres.

                   Sopar a La Cometa. Silvia, Cata i els companys que els vam votar com a campions de la temporada d'hivern.         

Els RESULTATS de Reus van ser molt bons doncs vam quedar 4rts. per equips i això ens fa anar 4rts en la lliga de clubs de 1ª divisió. A més es va quedar només darrera de 3 grans clubs com són el Reus, el Prat i el Mataró.

També vam aconseguir un podi amb una segona posició en categoria JNM amb el Sergi A. que es va quedar a només 4" del calaix més alt ja que estava a punt d'atrapar al primer classificat amb una excel·lent 2ª cursa a peu.

POSICIONS:

22è. Sergi-Oruga Cinca amb 1:09:52" 
24è. Lulu JPM Picas amb 1:10:11"
30è. Sergi Altarriba amb 1:10:34" i 2n, JNM
32è. Toti amb 1:10:46"
71è. Isma-hulk amb 1:14:06"
82è. Damià amb 1:15:38" i afectat per les mancances organitzatives, així com la Su, que va haber de plegar per les mateixes circumstàncies, juntament amb una bona colla de companys i companyes duatletes.

Bé, Reus només us queda  disculpar-vos i assegurar que podeu evitar  els aconteixements d'enguany o l'any  vinent haureu de fer una Duatló Social entre vosaltres ja que l'ambient entre molts clubs està una mica "enfadadot". 3-24.


1 comentari:

anrhick ha dit...

El que ha passat al dutló de Reus no té nom i es de vergonya aliena. Un desastre patétic que ha pèrjudicat a molts clubs i atletes, tant de la lliga, com del rànquing com del circuit català. S'ho haurien de fer mirar.

Salut!