diumenge, 7 de setembre del 2008

TRIATLÓ DE BANYOLES ( 6-SET-08 )

En poques paraules, el Triatló Olímpic de Banyoles es va caracteritzar per MOLTA AIGUA I MOLT NIVELL.
Vam ser més de 360 els triatletes que vam prendre la sortida i els 6 magnífics de l'eix: Damià-Sergi-Jordi-Gerard-David i Xavier vam acabar la prova amb actuacions regulars, al nostre nivell, i vam aconseguir ser divuitens per equips, fet que ens confirma entre els 20 millors del circuit català i per tant, en la zona mitja de la 2ª divisió, que és la zona que vam venir a defensar a Banyoles i que tenim força consolidada.
La cursa es va caracteritzar també per poques fotos, bé, de fet, només una i després de que la càmera fotogràfica volés per terra (però és una Olympus i va sobreviure a l'impacte). La foto però és digne de ser estudiada: En David complint amb el ritual i surt correcte, però el Gerard i el Damià prefereixer mirar com el paraigues marró va per terra, a més el Damià tenia pipi, cosa que tothom va tenir aquest dia més de 30 vegades (feu-vos mirar els esfinters, nois). El Sergi amb el platan a mig menjar (com moltes dones en aquell moment arreu del món). El Jordi amb xancles i màniga llarga i amagant un paraigues verd, i el Xavi surt bé a la foto però no surt a les classificacions.....què pasó ???


Doncs a falta de bones fotos cal afegir quelcom. En aquest cas la màquina més antiga de totes les que van córrer. Però desitjo que feu un exercici de repàs als temps de bici del Triatló i mireu quin va ser el temps de cada un de nosaltres en l'apartat ciclista, je, je, je....per pocs segons...però la VITUS va ser la millor !!!! ni rodes grogues, ni grassa de Titani, ni Specialitzeds ni res de res.
EL BON FERRU MAI EN VENTA, PERQUÈ NO TÉ PREU. !!!!! UABEU-VIST ANIMALS !!!