dilluns, 29 de juny del 2009

TRIATLO DE CALAFELL 28 de Juny de 2009.

-
Primer de tot cal dir que en JOAN JUNCAROL REGUANT I EN XAVIER AVILÉS han estat finishers a NIÇA i que, esperant les seves cròniques els F E L I C I T E M molt efusivament per la gran gesta.
-
"SU" camí d'un nou podi Sub23 a Calafell.

Els que vam ser a Calafell: Susagna, Jaume, Jordi, Lluís V., Frank i David G. vam gaudir d'una cursa excel·lent.
Organització 10. Escenari 10. Ambient 10 i esperem que l'any que ve sigui puntuable. S'ho mereixen. (només algun petit retoc en una curva molt perillosa i relliscosa del tram ciclista). La resta d'aspectes organitzatius va ser collonuda, amb detalls com gran megafonia, aigua a pressió directe als peus per treure la sorra, gran i indispensable desplegament de voluntaris al tram ciclista, senyalització amb banderes dels passos-zebra elevats, camiseta tècnica de record, inscripció a preu molt raonable...etc. Enhorabona Calafell.
L'equip NAVASSENC va destacar en molts aspectes. No ens comenecen a conèixer, ara ja som un equip que fa coses grans, per tant un equip que segueix creixent:
-EQUIP: 6è. de la general.
- La Sussagna:
---PODI. ...Un altre.... 3ª Sub23. Ja té Copa i Lliga....aviat Champions. Va sortir a les 9 am i els que sortiem a les 10:45 vam poder animar i gaudir d'una gran cursa de la nostra fèmina. Cada TRI que fa perd innocència i guanya experiència i això és veu en els resultats.
- El Jaume:
--- Jo em pregunto si hi ha algun triatleta que no el conegui. 9è. a la General (segon TOP10 de l'Eix de la temporada després del . lloc del Damià a Àguilas). En Jaume va fer 2n. de la seva categoria superat només per l'institució Blanchart. El millor temps del tram de carrera 15'00". Un parcial de bici ràpid i rodant sempre al davant, tivant. I una progressió en natació excel·lent...el seu punt feble s'està desfent.
- El Jordi:
--- Regular. No va ser un dia de grans sensacions. Mala sortida, ulleres volant, les vaig poder recuperar i nedar mitjanament bé. Era un dia on volia deixar de ser garrapatu i així ho vaig fer. Vaig tivar en bici cada cop que veia que podia donar un bon relleu, però el grupet era petit i em tocava massa sovint tivar i vaig baixar de la bici content però castigat. El tram a peu va ser un arrossegar-me. L'últim km em vaig començar a trobar una mica bé i vaig salvar el 3r. top50 de l'any.
-El Lluís Vilaró:
--- Molt Bé. Progressant. Bona cursa tot i que el van desqüalificar per descordar-se el casc abans de deixar la bici. Van anar junts amb el Frank en bici i van fer un parcial bonissim. En carrera va arribar uns metres davant del Frank però el seu temps no ha sortit a les classificacions. Per nosaltres i per ell si, per tant felicitar-lo per la gran carrera a Calafell. Si en Lluís hagués puntuat també haguessim quedat 6ens per equips, així que l'equip tenia un bon reforç i representació.
-El Frank "Surfito" Herencia:
--- Molt bona triatló en les 3 disciplines. Tot i les dificultats per entrenar la natació va fer un parcial notable i va anar cap a l'excel·lent a mesura que va anar avançant la cursa. El tram amb bici molt ràpid, sense perdre posicions i rodant fort i el tram de carrera molt bó. Excel·lent marca final tot i la calor infernal al córrer. Bonissima triatló.
En David Guerrero (El debut):
--- De moment aquest any a cada cursa hem tingut un debut i aquest va ser el torn d'en David.
Potser un xic nerviós a l'inici ( ...i qui no? ) però va fer tot el que calia i més...També cal afegir que encara no duia el mono de l'equip fet que va dificultar a la Laura, l'Olga i la Rosa poder-lo animar com ho van fer amb nosaltres i tirar-li les fotos que ens van tirar a la resta.
En David ja és un nou finisher hi ho ha fet amb l'Eix...la camiseta que ens van donar així ho acredita. ENHORABONA DAVID I BENVINGUT AL CLUB.

(quan reagrupi les fotos de tots faré un enllaç a PICASA, doneu-me 24h.)

2 comentaris:

MIREIA ha dit...

Moltes Felicitats pel Finisher del JUNCA i també per tots els que vau participar a Calafell!!

Ei Su, ja veig que l'entrenament del divendres i això d'haver de tornar a casa corrent t'ha donat molt bon resultat! Enhorabona i felicitats pel Podi (t'has guanyat 11 punts al rànking del Club).

LLuis, ja ho saps: amaga-li el cotxe a la Susagna.

Ens veiem a l'eix!

MUA!

lulu21 ha dit...

Ei, la veritat és que va ser un triatló molt ben organitzat.
Com a nota per tenir molt en compte, el tram ciclista molt perillós, bastant.
Vist desde la barrera. jajaja

Ei, Mireia... el que li tindré d'amagar son altres coses.. jajjajaja
Wenu, a veure si li fas companyia que hi hauria un bon tandem!!!!