dimecres, 1 de juliol del 2009

Paraula de Lulu ( Pre- Iron de Frankfurt 09)

Aquest diumenge si no passa res disputaré el meu segon IRONMAN, a la localitat de Frankfurt am main ( Alemanya ).
Per aquest fet no i per unes petites molèsties a la zona lumbar al més d’abril, no he pogut competir en vosaltres. Si muscularment no em passa res greu, podreu contar amb mi per quasi tot el que resta de temporada de setembre i algun altre.
Comentar que no les tinc totes, tot i tenir bones sensacions del Half de Calella.
Després de raonar en fred el tema de l’alimentació i el plantejament general de l’IRONMAN, m’agradaria tenir la experiència del Jordi Comas, per saber administrar l’eufòria i els moments dolents, la motivació del Damià en la natació, i l’estil del Gerard. Les cames del Ramon per fer anar la cervelo a tope, i sense cap mena de dubte el córrer del Leiva, per fer el millor parcial de l’IRONMAN a la marató.
Doncs res ens veiem el 12 de juliol al triatló del club o potser per aquí el gimnàs la setmana prèvia al triatló.
Tots sabem que és una prova a nivell personal, digueu-li de superació, o algun altre adjectiu que no ser diu-vos ara mateix, però si que em fa molta il·lusió córrer pe l’eix triatló de Navàs.
Salut i molts Kms.
LuLu

Doncs, com la foto del teu darrera, només dir-te que aniràs perfectament sincronitzat i tot això que veus de bò en els teus companys repeteix-t'ho al teu coco quan estiguis fent l'iron. Sigues Damià, sigues Gerard, sigues Ramón, sigues Leiva i sobretot sigues TÚ. Canya Matraca i vine Finisher. (Jordi).

2 comentaris:

lulu21 ha dit...

OK. A veure si hi ha sort!!!
Canya matraca!!!

Damià Santiveri ha dit...

Molta sort company! tranqui que la feina està feta i només et queda l'última apretada i tindràs la II medalla!!

Molta sort Lluís! i diga-li al jaimituu que també el tenim present (encara que sigui del sallent)