dissabte, 2 de gener del 2010

SANTSILVESTRE DE BARNA 2009.






Com d'esmolats tenen els ganivets tots plegats, mare meva.

Aquest any, i de la ma del Jordi Simón, fins i tot em fet podi a la Santsilvestre i ens hem endut una copeta cap al poble, i records personals com el del Sergi Cinca per sota dels 34'50" i un gruix nombrosissim de gent capaç de baixar de 40'00". Ens va faltar el caliu dels atletes del CALAM que per lesions varies aquest any van ser poquets. Ànims i a recuperar-se, i per la resta felicitats i molt bon any nou, molt bon any deu.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Vaya màquines que tenim dins d'aquest club i dins del gimnàs, uns temps espectaculars. I els que van anar a Berga també genials. Feleicitats a tots i totes!!!! I molt bona any!!! Segur que amb aquests temps l'any encara serà millor.

Unknown ha dit...

Hola a tots,felicitats per la vostra tasca i esforç,el meu nom és montse lopez andreu,i soc la germana de l'angela que competia amb vosaltres,fa temps que no se d'ella i volia saber si esta bé,ja que no la trobo entre vosaltres,gracies si algú em pot donar informació.

salutacions

Magnum ha dit...

Hola Montse, encatat de coneixe't!!! Fa temps que els hem perdut el contacte, malgrat tot, encara ens hem trobat amb alguna cursa a peu. Com que s'han desentès del Club de Triatló i també ja no vénen al gimnàs ja no tenim aquella relació tan intensa que teníem abans, t'hem de dir que els trobem molt a faltar; esperem que només sigui temporalment. No els oblidem!!!