diumenge, 21 de novembre del 2010

5ens. PER EQUIPS AL DUATLO DE BALAGUER 21-11-2010

   Quatre han estat els membres del nostre equip que han participat en aquesta Duatló, altrament anomenada DE LES ESCALES ( ja ens ho explicaran l'ABEL, TOTI, MARC COSTA I MARTÍ que són els que les han hagut de superar ).

   Ho han fet genial, i és que aquest any tenim unes debutants de luxe ( "see" Viladecavalls ) i també uns debutants de luxe al sí del nostre privilegiat equip de poble ( i que ben parit és ser de poble, caram ). (El Junca també és de poble, però com que va emigrar a la city fa Jean Bouin's a 4'00" tot i que sabem que té una nova BTT que encara no ens ha ensenyat. Ja que comento la Bouin dir també que hi ha participat el nostre company Xavi Peña.)

Tornant a Balaguer aquí en tenim unes fotos FANTÀSTIQUES:

MARTÍ, ABEL, TOTI I MARC. Ferru, ferru, ferru i més ferru.

ABEL: Ha fet el 21è. millor parcial de BTT i ha acabat el 32è. absolut en la seva segona Duatló oficial.

TOTI: 15è millor temps en el primer tram de carrera i acaba el 35è. a la general.

MARC COSTA: 32è millor temps en el 2n tram de carrera, fent-lo millor que en el primer, per tant, anant de menys a més i finalitzant el 47è.

MARTÍ: 30è millor parcial en el 2n parcial de carrera i també de menys a més com el Marc. Finalitza la Duatló en 54a. posició. 

TOTS 4 ENS HAN FET QUEDAR 5ens PER EQUIPS A BALAGUER, UN RESULTAT QUE SERÀ DIFÍCIL D'IGUALAR, PERÒ AMB EL POTENCIAL I LES GANES QUE HI HA AQUESTA TEMPORADA SEGUR QUE ENTRE ELLS I TOTS PLEGATS PODEM LLUITAR PER MÉS.

CANYA MATRACA !!!


1 comentari:

Martí ha dit...

Al final no hi va haver-ni d'escales!! bueno no tantes com deien a la web.
La cursa va ser durilla, per lo menys el tram amb bici, diuen 21km però a mi em van sortir uns 24, i quins 24!! això si, el recorregut una passada, hi havia de tot.
Apunt per Viladrau!!