dilluns, 4 de febrer del 2008

SORTIDA A QUERALT

Diumenge 3 de Febrer a les 09:00 (resaca de carnaval i un fred de coll....s), tots preparats per anar a Queralt.


(Esquerra a dreta, un menda, cunyat del Suri, Suri, Xavi, Raül i el Benji)

A la foto sortim molt contents però mès tard no faríem la mateixa cara. Sort que es fa per gust!

Sortim de Navàs direcció Berga, a Puig-Reig trenquem cap a Casserres i just fer el trencant es comença a canviar de ritme. Vinga que la cosa es comença a animar, arribem a Casserres "visto i no visto" i seguim direcció l'Espunyola. Just abans d'arribar al poble "el segon pal del matí" i encara no hem arribat a Berga. Direcció Avià hi ha un tram molt ràpid on podem rodar a un bon ritme i fer algun relleu. Però el més bo estava per arribar, Pol. Ind. Vall D'Aura i la primera rampa estava al caure, bé millor dit per pujaaaaaaaaaar!
Una vegada feta la "pujadeta" toca una miqueta de baixada per preparar la pujada a Queralt.



Arribem a la Font Negra i la cosa es comença a animar, rampa, gir, rampa, gir i pim pam pim pam ja som a dalt (sembla fàcil llegit).


(Els Germans Dalton)

De tornada tot semblava que seria més tranquil, però...... ja se sap com van aquest personal, vinga relleus i canvis de ritme i quan ens en vam adonar ja estàvem a Navàs.



Resumint el dia, hem fet una sortida collonuda! amb una colla collonuda!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja m'ho ha dit el Raul que havieu anat a Queralt...quin patir si hagues vingut, però quina enveja no haver estat amb vosaltres. De fet hem toca fer uns kilometrets suaus per anar acostumant les cames a la carretera i això vaig fer. Solet i fàcilet...
Feia falta unes fotos al blog...fa dies que no tenim curses al sac, i les que fem sense record fotogràfic com la Santsilvestre...però això s'acaba...sacosta el bon temps...i amb ell les nostres carreres....així que això s'omplirà aviat.

Sou uns màquines...si seguiu pujant per llocs com el polígon jo no vull saber res !!!!!!
Quin mal !!!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes! UUUOOOOHHH!!!! TROOOMMPA,TROOOMMPA!!
Trompes teniem que estar par pujar al poligon de la "ITV", i despres al Santuari de Queralt, que per cert de sant, no n'hi havia cap, tots amb el ganivet a les dents,menos jo que me'l vaig descuidar a casa. Je,je! quina excusa.
Va ser una sortida (per mi), molt dura, molt xula, i molt complerta.
Aixo si amb ganes de tornar-la a repetir, i si en ves de 6 "piltrafilles" podem ser dotze sempre millor que millor!!!
Adeuuuuu!!